✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button_logo-score theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=81px height=45px interval=5000 language=nld]

Ergonomische wandelstok

Toont alle 7 resultaten

 • wandelstok ergonomisch gelamineerd handvat

  Classic Canes Ergonomische wandelstok – Met gelamineerd handvat

   149,95
 • verstelbaar wandelstok ergonomisch handvat

  Classic Canes Ergonomische wandelstok – Zwart – Met bloemen

   54,95
 • wandelstok hardhout ergonomisch soft touch handvat

  Classic Canes Ergonomische wandelstok – Met soft-touch handvat

   69,95
 • wandelstokken verstelbaar schokdemper zwart

  Classic Canes Ergonomische wandelstok – Zwart – Met schokdemper

   54,95
 • wandelstok ergonomisch verstelbaar zwart

  Classic Canes Ergonomische wandelstok – Verstelbaar – Zwart

   74,95
 • opvouwbare wandelstokken anatomisch zwart bloemen

  Classic Canes Ergonomische wandelstok – Opvouwbaar – Met bloemen

   59,95
 • wandelstokken hardhout ergonomisch acryl handvat

  Classic Canes Ergonomische wandelstok – Met acryl handvat

   67,50

Wandelstok met een ergonomisch handvat

De ergonomische wandelstok is erg handig voor mensen met handproblemen zoals artritis en reuma. De orthopedische handgreep is speciaal ontworpen zodat de wandelstok comfortabeler en gemakkelijker vast te houden is dan een Derby handvat. De meest bekende orthopedische handgreep is de Fischer-handgreep, genoemd naar de uitvinder van de Oostenrijker dr. Fischer. De mooi zacht gevormde contouren ondersteunen netjes de hand vanaf de onderkant en het uitstekende ontwerp past in vele hand van veel formaten. Het handvat wordt geproduceerd in een links- en rechtshandige vorm. Er zijn ook andere variaties op de orthopedische handgreep. Vaak worden deze handgrepen “anatomische” handgreep genoemd. Het aanbrengen van een polsbandje aan deze ergonomische wandelstokken helpt u voorkomen dat u de wandelstok laat vallen, hem verliest of dat hij zal beschadigen.

Diverse wandelstokken met een ergonomisch handvat

In principe is het mogelijk om de orthopedische handgreep op elke wandelstok te plaatsen. U vindt daarom ook ergonomische wandelstokken in allerlei modellen. De houten wandelstok, een opvouwbare wandelstok of een verstelbare wandelstok zijn allemaal wandelstokken waarbij het mogelijk is om een orthopedisch handvat op te monteren. Ondanks dat u reuma of artritis heeft kunt u toch met een fleurige en kleurige wandelstok veilig lopen.

Verlichten van pijn door lopen met een ergonomische wandelstok

Er zijn verschillende manieren waarop een ergonomische wandelstok pijn en ongemak tijdens het lopen kan helpen verlichten. Ten eerste kan de stok de druk op bepaalde delen van het lichaam verlichten, zoals de heupen, knieën of enkels. Dit kan vooral handig zijn voor mensen met aandoeningen zoals artritis of osteoporose. Ten tweede kan de  wandelstok helpen bij het verbeteren van de balans en stabiliteit tijdens het lopen, wat kan helpen om vallen te voorkomen.

Wij staan altijd voor u klaar

Komt u er niet helemaal uit of twijfelt u bij het maken van het kiezen voor de juiste wandelstok? Of heeft u liever een Nordic Walking stok? Dan helpen onze specialisten u met plezier bij het zoeken naar de juiste ergonomische wandelstok. Neem gerust contact op met ons per e-mail.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 9 reviews.