✓ Gratis verzending in NL en BE  ✓ 30 dagen retourrecht  ✓ Al 8 jaar de wandelstok expert

wandelstok

✓ Gratis verzending NL/BE  ✓ 30 dagen retourrecht  ✓ Al 8 jaar wandelstok expert

Wandelstok polsbandjes

Met de wandelstok polsbandjes van Wandelstokkopen.nl laat je je wandelstok nooit meer vallen tijdens het lopen. De polsbandjes voor je wandelstok zijn eenvoudig te bevestigen en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. De polsbandjes zijn meestal gemaakt van duurzame materialen als nylon en leer.

Toont alle 7 resultaten

 • wandelstok polsband leer

  Classic Canes Wandelstok polsbandje – Leer

  3 Reviews  10,95
 • wandelstok polsbandje kunstleer bruin

  Gastrock Wandelstok polsbandje – Kunstleer – Bruin

   9,95
 • wandelstok polsbandje zwart

  Classic Canes Wandelstok polsbandje – Zwart

  6 Reviews  6,95
 • wandelstok polsbandje bruin

  Classic Canes Wandelstok polsbandje – Bruin

   6,95
 • wandelstokken polsbandje beige

  Classic Canes Wandelstok polsbandje – Beige

  1 Review  6,95
 • wandelstok polsbandje lila

  Classic Canes Wandelstok polsbandje – Lila

  1 Review  6,95
 • wandelstok polsband roze

  Classic Canes Wandelstok polsbandje – Roze

  1 Review  6,95

Wandelstok polsbandjes kopen

Wandelstok polsbandjes zijn bandjes die aan het handvat van een wandelstok zijn bevestigd. Het bandje wordt om de pols gedragen en is ontworpen om te voorkomen dat de wandelstok op de grond valt. Dit gebeurt regelmatig als u de wandelstok ergens tegenaan zet en valt of de wandelstok uit de hand glijdt. Dankzij het bandje zal de wandelstok niet op de grond vallen maar blijft hij netjes om uw pols hangen.

Gebruik altijd het polsbandje!

Om een polsbandje voor een wandelstok te gebruiken verwijdert u eerst de rubberdop aan de onderkant van de wandelstok. Nu kunt u het bevestigingspunt gebruiken om het polsbandje om de wandelstok in de richting van het handvat te schuiven. Plaats de rubberdop netjes terug en het polsbandje is klaar voor gebruik. Hang de lus eenvoudig om uw pols en u kunt aan de wandel. Bij gebruik van de wandelstok kunt u het handvat zoals gewoonlijk vasthouden. Het polsbandje biedt een extra beveiligingslaag om te voorkomen dat de wandelstok op de grond valt en beschadigd.

Waarvan zijn de polsbandjes gemaakt?

Polsbandjes voor wandelstokken zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals nylon of leer. Ze zijn eenvoudig aan de meeste standaard wandelstokken te bevestigen. Het is een effectieve en eenvoudige manier om te voorkomen dat een wandelstok op de grond valt, en hierdoor beschadigd. Het biedt een extra stukje veiligheid en gemoedsrust voor u als gebruiker van de wandelstok.

Wij adviseren u graag

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze voor een polsbandje of komt u er niet helemaal uit? Omdat u bijvoorbeeld een polsbandje voor uw wandelstok opvouwbaar of verstelbare wandelstok zoekt? Dan helpen wij u met plezier bij het zoeken naar de juiste wandelstok armbandjes. Neem gerust contact op met ons per e-mail.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 153 reviews.