✓ Gratis verzending in NL en BE  ✓ 30 dagen retourrecht  ✓ Al 9 jaar de wandelstok expert

wandelstok

✓ Gratis verzending NL/BE  ✓ 30 dagen retourrecht  ✓ Al 9 jaar wandelstok expert

Informatie over wandelstokken

Ben je opzoek naar extra informatie over wandelstokken? Bekijk dan de onderwerpen hieronder en laat je inspireren.

 

In dit artikel vertellen wij je hoe je stapsgewijs de beste wandelstok kiest. Hoe bepaal je de lengte van je wandelstok? Zijn niet-verstelbare wandelstokken toch op maat te maken? En hoe gebruik je een wandelstok nu eigenlijk? Dit zijn allemaal antwoorden die je op deze pagina terugvindt.

 

Soms kan het elastische bungee-koord in een opvouwbare wandelstok te slap zijn om de wandelstok stevig bij elkaar te houden. Lees in dit artikel hoe je stap voor stap je bungee-koord eenvoudig zelf kunt vervangen!

Het kan namelijk best even wennen zijn hoe je Nordic Walking stokken moet gebruiken. Vaak start je te enthousiast of zijn je stokken net niet helemaal goed afgesteld op de juiste lengte. Lees daarom in dit artikel alles over hoe je je Nordic Walking stokken het beste kunt gebruiken!

Benieuwd welke stappen je moet doen om een eigen wandelstok te maken? En wat het beste houtsoort is om een wandelstok te maken? Op deze pagina nemen wij jou mee hoe je een wandelstok kunt maken in 7 stappen.

 

Blog

Ook hebben wij een blog pagina met nieuwtjes en tips and tricks over wandelstokken. Bekijk eens rustig deze artikelen en wie weet zit er wel inspiratie tussen voor jou!

 

Staat jouw vraag er niet tussen?

 Zit de vraag die jij hebt er niet tussen en wil je toch graag antwoord ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van wandelstokken en bijpassend wandelstok accessoires, hebben wij op bijna iedere vraag een antwoord!

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 172 reviews.