✓ Gratis verzending in NL en BE  ✓ 30 dagen retourrecht  ✓ Al 9 jaar de wandelstok expert

wandelstok

✓ Gratis verzending NL/BE  ✓ 30 dagen retourrecht  ✓ Al 9 jaar wandelstok expert

Wandelstokhouders

Met een wandelstokhouder kunt u uw wandelstok bij elkaar houden en netjes opbergen. Dit kan door middel van de houder die bestaat uit een clip om je opvouwbare wandelstok bij elkaar te houden Een ander type wandelstok houder is de wandhouder. Hiermee kunt u uw wandelstok rechtop opbergen.

 • wandelstokhouder bruin

  Classic Canes Stokkikker – Wandelstokhouder – Klem – Bruin

   7,95
 • gastrock wandelstokhouder klem zwart wit

  Gastrock Stokkikker – Wandelstokhouder – Klem – Zwart – Wit

  3 Reviews  8,95
 • gastrock wandelstokhouder ingrid

  Gastrock Wandelstokhouder – Ingrid – Zwart

   24,95
 • wandelstokhouder transparant

  Classic Canes Wandelstokhouder clip – Transparant

  3 Reviews  4,50
 • wandelstokhouder zwart

  Classic Canes Wandelstokhouder – Clip – Zwart

  1 Review  5,95
 • wandelstokhouder reflecterend

  Classic Canes Wandelstokhouder – Reflecterend

  2 Reviews  12,95
 • wandelstok led lamp

  Wandelstok – Led lamp

  1 Review  29,95

Wandelstokhouders kopen

Wandelstokhouders zijn items die gebruikt worden om een wandelstok vast te houden en te ondersteunen wanneer u de wandelstok niet gebruikt. Er zijn verschillende soorten wandelstokhouders beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke behoeften en voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld met een wandhouder uw verstelbare wandelstok netjes opbergen, zonder dat deze in de weg staat.

Clip voor opvouwbare wandelstokken

De wandelstok clip is speciaal ontworpen voor opvouwbare wandelstokken. De clip is gemaakt van plastic en houdt de wandelstok stevig bij elkaar. Het is een erg handig item om een opgevouwen wandelstok makkelijk op te bergen in een handtas, rugzak, koffer of fietstas. De perfecte wandelstokhouder dus!

Wandhouders

Een veelgebruikt type wandelstokhouder is een wandhouder. Dit type houder is ontworpen om aan een muur of ander verticaal oppervlak te worden gemonteerd. Wandgemonteerde wandelstokklemmen zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals metaal of plastic. Ze hebben een eenvoudig ontwerp wat het gemakkelijk maakt om bijvoorbeeld uw houten wandelstok in te plaatsen en te verwijderen.

Vrijstaande wandelstokhouder

Een ander type wandelstokhouder is een vrijstaande houder. Dit type wandelstokklem is ontworpen om op zichzelf te staan en kunt u op een tafelblad, toonbank of ander plat oppervlak plaatsen. Vrijstaande stokhouders zijn gemaakt van stevige materialen zoals hout, metaal en hard plastic. De wandelstok houder heeft een decoratief ontwerp en is een mooie aanvullende accessoires voor uw wandelstok.

Wij adviseren u graag

Twijfelt u bij het maken van de juiste keuze voor een wandelstokhouder of zoekt u bijvoorbeeld een geschikte opbergtas voor uw stok? Dan helpen onze specialisten u met plezier bij het zoeken naar de juiste wandelstokklemmen. Neem gerust contact op met ons per e-mail.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 160 reviews.