✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button_logo-score theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=81px height=45px interval=5000 language=nld]

Nordic walking stokken

Toont alle 7 resultaten

 • opvouwbare nordic walking stok rood

  Classic Canes Opvouwbare nordic walking stok – Rood

   59,95
 • verstelbare nordic walking stok rood

  Classic Canes Nordic walking stok – Rood

   64,95
 • nordic walking stok opvouwbaar zwart

  Classic Canes Opvouwbare nordic walking stok – Zwart

   69,95
 • opvouwbare nordic walking stok grijs

  Classic Canes Opvouwbare nordic walking stok – Grijs – Kort

   49,95
 • verstelbare nordic walking stok groen

  Classic Canes Nordic walking stok – Groen

   64,95
 • verstelbare nordic walking stok zwart

  Classic Canes Nordic walking stok – zwart

   54,95
 • schoktdemper nordic walking stok zwart

  Classic Canes Nordic walking stok – Zwart – Met schokdemper

   42,50

Wat zijn nordic walking stokken

Nordic walking stokken zijn gespecialiseerde wandelstokken en worden gebruikt worden bij een specifiek type oefening, Nordic Walking genaamd. Het is een low-impact oefening waarbij speciaal ontworpen stokken gebruikt worden om het lichaam vooruit te helpen tijdens het lopen. Het is vergelijkbaar met langlaufen en wordt vaak gebruikt als een manier om de cardiovasculaire conditie te verbeteren en het bovenlichaam te versterken.

Functie van deze wandelstokken

De belangrijkste functie van nordic walking stokken is om ondersteuning en stabiliteit te bieden tijdens het lopen. Daarnaast gebruik je deze wandelstokken om het lichaam voort te stuwen tijdens een specifieke type oefening dat nordic walking wordt genoemd. De manier van lopen met deze wandelstokken is vergelijkbaar met langlaufen. Hierbij houdt u de stokken in uw handen en gebruikt ze om tijdens het lopen van de grond af te duwen.

Ontwerp van deze stokken

Nordic walking stokken zijn ontworpen om licht van gewicht te zijn en om gemakkelijk vast te houden. Met ergonomische handgrepen die comfortabel in de hand liggen, zijn de stokken perfect voor lange wandelingen op verschillende soorten terrein. De stokken hebben ook speciale rubberdoppen of ijzeren punten aan de onderkant. Deze zijn ontworpen om grip te bieden op verschillende oppervlakken. Hierdoor kunt u met vertrouwen en stabiliteit lopen en tegelijkertijd een volledige lichaamstraining krijgen.

Lopen met nordic walking stokken

Naast dat de stokken u voorziet van extra ondersteuning en stabiliteit, helpen de nordic walking stokken ook de cardiovasculaire conditie te verbeteren. Ook zullen uw spieren in het bovenlichaam zich versterken. Door de stokken te gebruiken zal het lichaam naar voren stuwen. Ook worden de spieren in de armen, schouders en bovenrug aangespannen. Hierdoor zal uw kracht en het uithoudingsvermogen verbeteren. Nordic walking is ook een oefening met weinig impact op uw lichaam. Het belast de gewrichten minder dan activiteiten zoals hardlopen of joggen. Naast hun fitnessvoordelen zijn nordic walking stokken ook een handige en plezierige manier om naar buiten te gaan en van de natuur te genieten. De stokken gebruikt men doorgaans voor ontspannen wandelingen of trektochten. Het is een geweldige manier om nieuwe paden en gebieden te verkennen.

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Twijfelt u bij het maken van de juiste keuze voor een wandelstok of komt u er niet helemaal uit? Of heeft u liever een verstelbare wandelstokeen opvouwbare wandelstok of bijpassende wandelstok accessoires? Dan helpen onze specialisten u met plezier bij het zoeken naar de juiste nordic walking stokken. Neem gerust contact op met ons per e-mail.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 9 reviews.