✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button_logo-score theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=81px height=45px interval=5000 language=nld]

Houten wandelstok

Toont alle 6 resultaten

 • wandelstok beukenhout spiraal

  Classic Canes Wandelstok beukenhout – Spiraal

   49,95
 • wandelstok beukenhout spiraal schaduw

  Classic Canes Wandelstok beukenhout – Spiraal – Schaduw

   49,95
 • wandelstok beukenhout bordeauxrood

  Classic Canes Wandelstok beukenhout – Bordeauxrood

   42,50
 • wandelstok beukenhout gefreesde kraag

  Classic Canes Wandelstok beukenhout – Gefreesde kraag

   49,95
 • wandelstok beukenhout marineblauw

  Classic Canes Wandelstok beukenhout – Marineblauw

   44,95
 • hardhouten wandelstok zwart nikkel

  Classic Canes Wandelstok hardhout – Zwart – Nikkel ring

   49,95

Houten wandelstok kopen

Het assortiment bestaat uit wandelstokken van de volgende houtsoorten: beukenhout, hardhout, essenhout en kastanjehout. Het hout wordt in de winter geoogst en komt van Engelse bodem uit het plaatsje Somerset. Het hout wordt met de hand bewerkt tot een zeer mooie wandelstok. Hierdoor is elke houten wandelstok uniek. Wandelstokkopen.nl biedt houten wandelstokken die bekend staan om hun kwaliteit en stijl.

Stijlen

Vroeger was er veel minder keuze in de stijl van de houten wandelstok. Wandelstokken waren niet comfortabel noch elegant. Wandelstokken zijn erg populair en kunnen zelfs erfstukken worden. Een mooie houten wandelstok kan de perfecte gespreksaanzet zijn en kan veel doen om elk stigma van een wandelstok weg nemen. Wandelstokken kunnen net zo goed een modeaccessoires zijn als een hulpmiddel. Met een breed scala aan stijlen waaruit u tegenwoordig kunt kiezen zit er altijd een mooie wandelstok voor u tussen.

Houten wandelstok op maat

Een veel voorkomende vraag is; welke lengte moet mijn wandelstok zijn? De lengte van de wandelstok is niet afhankelijk van de lengte van uw benen maar van de afstand van uw handen tot aan de grond. De juiste lengte van de wandelstok is belangrijk voor uw lichaam. De juiste lengte zorgt ervoor dat u een goede houding aanneemt. De schouders staan mooi horizontaal en u heeft een lichte buiging in de arm die de stok vasthoudt. U mag niet gebogen over een te korte houten wandelstok staan. Het is belangrijk voor uw lichaam om de wandelstok op de juiste hoogte te hebben, aangezien bij verkeerd gebruik problemen van skelet- en spieren kan veroorzaken.

Onderhoud van uw wandelstok

Wandelstokken zijn over het algemeen robuust en geschikt voor actief gebruik. Een beetje zorg en onderhoud zal het uiterlijk van uw wandelstok verbeteren en de levensduur ervan verlengen. Wandelstokken van hout moet u met enige regelmatig schoonmaken door hem voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Na gebruik bij nat weer moet de wandelstok gedroogd worden op een warme en droge plek. Dit mag niet in de directe nabijheid van een warmtebron zoals radiatoren en kachels. Af en toe kunt u de houten wandelstok een lichte poetsbeurt geven met een bijenwas of meubelpoets. Dit zal het ook hout beschermen.

Bijpassende accessoires voor elke houten wandelstok

U kent het vast wel. U wilt uw wandelstok weg zetten maar u vergeet hem of hij valt om. Een polsbandje of een wandelstok houder is erg handig zodat u de wandelstok niet meer vergeet of laat vallen. De rubberdop aan de onderkant van de wandelstok dient u regelmatig te controleren op slijtage. Door gebruik van uw wandelstok slijt de rubberdop. Wanneer u tekenen ziet van slijtage op het loopvlak is het verstandig om de rubberdop onmiddellijk te vervangen, zowel om schade aan de houten wandelstok te voorkomen als om veiligheidsredenen.

Advies nodig?

Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u liever een wandelstok met zitje? Dan helpen onze specialisten u met plezier bij het zoeken naar de juiste wandelstok. Neem gerust contact op met ons per e-mail.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 9 reviews.