✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button_logo-score theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=81px height=45px interval=5000 language=nld]

Wandelstok opbergtassen

Toont alle 4 resultaten

 • wandelstok opbergtas quilt zwart

  Classic Canes Wandelstok opbergtas – Quilt – Zwart

   14,95
 • wandelstokken opbergtas zwart

  Classic Canes Wandelstok opbergtas – Zwart

   12,50
 • wandelstok opbergtas lichtblauw

  Classic Canes Wandelstok opbergtas – Lichtblauw

   12,50
 • wandelstok opbergtas ruit

  Classic Canes Wandelstok opbergtas – Ruit

   12,50

Waarom kiezen voor wandelstok opbergtassen?

Wandelstok opbergtassen zijn speciaal ontworpen om opvouwbare wandelstokken in op te bergen als u de opvouwbare wandelstok niet gebruikt. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals nylon of leer. Daarnaast hebben ze een compact ontwerp waardoor u er een opvouwbare wandelstok gemakkelijk in kunt opbergen. Ze zijn gemakkelijk op te bergen in een rugzak, fietstas of koffer.

Voordeel van het tasje

Een van de belangrijkste voordelen van wandelstok opbergtassen is dat de wandelstok beschermt wordt tegen beschadiging wanneer u de wandelstok niet gebruikt. Opvouwbare wandelstokken zijn vaak gemaakt van lichtgewicht en delicate materialen en kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze vallen. Een opbergtasje biedt bescherming die helpt voorkomen dat de wandelstok bekrast of gedeukt raakt, en kan helpen de levensduur te verlengen. Naast het bieden van bescherming is het ook een handig en gemakkelijk item om een opvouwbare wandelstok op te bergen en te vervoeren.

Handige accessoire

Wandelstok opbergtassen zijn een handig wandelstok accessoire voor iedereen die een opvouwbare wandelstok gebruikt. De tasjes hebben een compact ontwerp in leuke kleuren. De opvouwbare wandelstok kunt u makkelijk in een handtas, rugzak of koffer stoppen als je hem niet nodig hebt. Dit is met name handig voor personen die hun opvouwbare wandelstok regelmatig gebruiken, maar deze niet de hele tijd willen dragen.

Graag adviseren wij u

Twijfelt u bij het maken van de juiste keuze voor een tasje of komt u er niet helemaal uit? Dan helpen onze specialisten u met plezier bij het zoeken naar de juiste wandelstok opbergtassen. Neem gerust contact op met ons per e-mail.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 9 reviews.