✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button_logo-score theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=81px height=45px interval=5000 language=nld]

Wandelstokkopen.nl is een bedrijf dat opgericht is in 2015, gevestigd te Eindhoven. De degelijke wandelstokken van Wandelstokkopen.nl worden geleverd door een familie bedrijf uit Engeland en staan bekend om hun stijl, kwaliteit en elegantie. De wandelstokken kunnen erg handig zijn voor in huis, maar zijn buitenshuis ook zeer goed te gebruiken. Het maakt u wendbaarder en kan u erg helpen u weer wat soepeler voort te bewegen.

Aanbod

In onze webshop bieden wij houten en aluminium wandelstokken aan, voor zowel mannen als vrouwen. De aluminium wandelstokken zijn er in verstelbare en opvouwbare uitvoering. De opvouwbare stokken zijn tevens in hoogte verstelbaar. Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar.

Ons uitgebreide assortiment omvat een fijne verzameling van scherp geprijsde wandelstokken in alle soorten en maten. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen kijken wat uw wensen zijn en wat wij u vervolgens kunnen aanbieden.

Persoonlijk advies

Wij bieden persoonlijk advies en ondersteuning, om ervoor te zorgen dat elke klant een wandelstok kan vinden die perfect bij hem of haar past. Wij willen graag een steunpunt zijn voor onze klanten.

We geloven dat deze praktische, functionele producten ook aantrekkelijk kunnen zijn als trendy accessoires.

Er worden met enige regelmaat nieuwe wandelstokken geïntroduceerd, zodat Wandelstokkopen.nl in de voorhoede blijft van de wandelstokkenindustrie.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 9 reviews.