✓ Gratis verzending in NL en BE  ✓ 30 dagen retourrecht  ✓ Al 9 jaar de wandelstok expert

wandelstok

✓ Gratis verzending NL/BE  ✓ 30 dagen retourrecht  ✓ Al 9 jaar wandelstok expert

XL wandelstok

De XL wandelstok is speciaal ontworpen voor de langere mensen onder ons. Dit type wandelstok is ook in staat om meer gewicht te kunnen dragen dan de normale wandelstokken. Een ander voordeel van de XL wandelstokken van Wandelstokkopen.nl is dat veel van deze wandelstokken in hoogte verstelbaar zijn.

Prijs
-
Max lengte wandelstok
Verstelbare lengte
Opvouwbaar
Kleur
Merk
Waardering

Toont alle 6 resultaten

 • classic canes xl wandelstok beukenhout hercules 109 cm

  Classic Canes XL wandelstok – Beukenhout – Hercules – 109 cm

   79,95
 • beukenhouten wandelstok XL Jumbo

  Classic Canes XL wandelstok – Beukenhout – Jumbo – 113 cm

   79,95
 • opvouwbare wandelstok xl zwart

  Classic Canes Opvouwbare XL wandelstok – Zwart

   52,95
 • wandelstok xl verstelbaar essenhouten

  Classic Canes Verstelbare XL wandelstok – Essenhout handvat

  1 Review  54,95
 • wandelstok verstelbaar xl rond handvat

  Classic Canes Verstelbare XL wandelstok – Met rond handvat

   54,95
 • wandelstok verstelbaar xl schokdemper

  Classic Canes Verstelbare XL wandelstok – Met schokdemper

   54,95

XL wandelstok kopen voor extra lange of zware mensen

Ook mensen met meer lengte moeten we niet vergeten. Speciaal voor extra lange mensen of zware mensen is de XL wandelstok ontworpen. Deze wandelstok wordt ook wel extra grote of zware wandelstok genoemd. Hij is ontworpen voor personen die langer of zwaarder zijn dan gemiddeld en een sterkere en duurzamere wandelstok nodig hebben. Deze wandelstokken zijn meestal gemaakt van sterkere materialen zoals aluminium of beukenhout. En zijn vaak steviger dan de gewone houten wandelstokken. De wandelstokken hebben een grotere draagkracht dan standaard wandelstokken.

Belangrijk voordeel van de XL wandelstok

Een van de belangrijkste voordelen van XL wandelstokken is dat ze extra ondersteuning en stabiliteit bieden aan personen die langer of zwaarder zijn dan gemiddeld. “Normale” wandelstokken zijn niet bestand tegen het gewicht en de spanning van iemand die aanzienlijk langer en- of zwaarder is. Dit heeft als gevolg dat de wandelstok kan breken waardoor u kunt vallen met alle gevolgen van dien. Deze extra grote wandelstok daarentegen is speciaal ontworpen om het extra gewicht en de belasting te kunnen dragen en biedt een betrouwbaar ondersteuningssysteem. Hierdoor kunt u altijd met een veilig gevoel op pad.

Hoogte van de XL wandelstok

Een ander voordeel van de wandelstok is dat ze op de juiste hoogte voor de gebruiker kunnen worden afgesteld. Veel XL wandelstokken hebben verstelbare hoogtes, zodat de u de wandelstok kunt aanpassen aan uw eigen specifieke lengte. Dit is belangrijk omdat een wandelstok die te kort of te hoog is, ongemak of spanning op het lichaam kan veroorzaken. Daarnaast biedt de wandelstok dan niet de nodige ondersteuning.

Hulp nodig? Wij adviseren u graag!

Twijfelt u over de keuze voor de juiste wandelstok of komt u er niet helemaal uit? Dan helpen onze specialisten u met plezier bij het zoeken naar de juiste XL wandelstok voor grote of zware mensen. Of heeft u liever een ergonomische wandelstok of een bijzondere wandelstok? Neem gerust contact op met ons per e-mail.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 160 reviews.