✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

✓ Gratis verzending  ✓ 14 dagen retourrecht

wandelstok kopen
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button_logo-score theme=light color=#F5F5F5 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=81px height=45px interval=5000 language=nld]

XL wandelstok

Toont alle 7 resultaten

 • wandelstok verstelbaar xl schokdemper

  Classic Canes Verstelbare XL wandelstok – Met schokdemper

   54,95
 • wandelstok verstelbaar zwart zwanenhals

  Classic Canes Verstelbare XL wandelstok – Met zwanenhals

   44,95
 • opvouwbare wandelstok xl zwart

  Classic Canes Opvouwbare XL wandelstok – Zwart

   52,95
 • wandelstok opvouwbaar bramenhout motief

  Classic Canes Opvouwbare XL wandelstok – Bramenhout motief

   52,50
 • beukenhouten wandelstok XL Jumbo

  Classic Canes XL wandelstok – Beukenhout – Jumbo

   79,95
 • wandelstok verstelbaar xl rond handvat

  Classic Canes Verstelbare XL wandelstok – Met rond handvat

   54,95
 • wandelstok xl verstelbaar essenhouten

  Classic Canes Verstelbare XL wandelstok – Essenhout handvat

   54,95

Speciaal ontworpen wandelstok

Ook mensen met meer lengte moeten we niet vergeten. Speciaal voor lange mensen is de XL wandelstok ontworpen. Deze wandelstok wordt ook wel extra grote of zware wandelstok genoemd. Hij is ontworpen voor personen die langer of zwaarder zijn dan gemiddeld en een sterkere en duurzamere wandelstok nodig hebben. Deze wandelstokken zijn meestal gemaakt van sterkere materialen zoals aluminium of beukenhout. En zijn vaak steviger dan de gewone houten wandelstokken. De wandelstokken hebben een grotere draagkracht dan standaard wandelstokken.

Belangrijk voordeel van de XL wandelstok

Een van de belangrijkste voordelen van XL wandelstokken is dat ze extra ondersteuning en stabiliteit bieden aan personen die langer of zwaarder zijn dan gemiddeld. “Normale” wandelstokken zijn niet bestand tegen het gewicht en de spanning van iemand die aanzienlijk langer en- of zwaarder is. Dit heeft als gevolg dat de wandelstok kan breken waardoor u kunt vallen met alle gevolgen van dien. De XL wandelstok daarentegen is speciaal ontworpen om het extra gewicht en de belasting te kunnen dragen en biedt een betrouwbaar ondersteuningssysteem. Hierdoor kunt u altijd met een veilig gevoel op pad.

Hoogte van de XL wandelstok

Een ander voordeel van de wandelstok is dat ze op de juiste hoogte voor de gebruiker kunnen worden afgesteld. Veel XL wandelstokken hebben verstelbare hoogtes, zodat de u de wandelstok kunt aanpassen aan uw eigen specifieke lengte. Dit is belangrijk omdat een wandelstok die te kort of te hoog is, ongemak of spanning op het lichaam kan veroorzaken. Daarnaast biedt de wandelstok dan niet de nodige ondersteuning.

Hulp nodig? Wij adviseren u graag!

Twijfelt u over de keuze voor de juiste wandelstok of komt u er niet helemaal uit? Dan helpen onze specialisten u met plezier bij het zoeken naar de juiste XL wandelstok. Of heeft u liever een ergonomische wandelstok of een bijzondere wandelstok? Neem gerust contact op met ons per e-mail.

De waardering van www.wandelstokkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 9 reviews.